Kom een middagje oppassen

Ik heb mijn eigen kleine ABDL Nursery in Amsterdam, sinds augustus 2016.
Ik bied mijn Nursery aan als veilige plek voor de ABDL community and ik wil dat graag bekostigen met donaties en privé speelsessies. Dus….

Wil je een middagje op me passen?

Wat ik aanbied is lief, vriendelijk en echt. Ik ben echt een Adult Baby Diaper Lover en ik vind het heerlijk om behandeld te worden als een meisje, geluierd te worden en verzorgd te worden.
Voor een middag van 13:00 tot 17:00 uur (4 uur) verzorg je mij en ik ben er voor jou. De kosten zijn 450 euro (incl. 21% btw). Voor meer informatie over waarom het geld kost, kijk hier: My Nursery.

Kies mijn kleertjes
Ik heb veel snoezige outfitjes en jij mag kiezen. Van mijn teentjes tot mijn staartjes, ik heb veel kleertjes en accessoires. Ik hou van jurkjes met ruches, roze dingen, sokken met strikjes, zachte pyjama’s en rompertjes met drukknopen. Zullen we m’n haar in staartjes doen, met linten?

Verschoon me
Doe je mijn luier verschonen? Ik heb heel lieve luiers, babydoekjes, talkpoeder, zalf…. alles wat het babymeisje blij en droog houdt. Voor zeker twintig minuten 😉
Als je dat leuk vindt, ik heb ook PVC broekjes met inleggers. Ik vind het heerlijk om geluierd te worden, ik word er ontspannen en dromerig van.

Voed me
Ik vind het superleuk om gevoerd te worden, kleine porties baby-eten. Maar pas op, ik knoei wel 😉
Dus misschien kan je beter een flesje warm maken voor me, of mij limonade geven in mijn tuitbeker.

emmas_abdl_nursery_bubbleduckyStop me in bad
In mijn nursery heb ik een badkuip die precies groot genoeg is voor kleine Emma. Ik hou van een lekker schuimbad en ik speel graag met mijn badspeeltjes. En dan is het tijd voor even het ruggetje schrobben en om lekker in een grote zachte handdoek gewikkeld te worden. Gezellig!

Samen leuke dingen doen
Ik hou van bordspelletjes en ik heb leuk speelgoed. Ik heb kleurboeken en mooie kleurpotloden. Ik vind het ook leuk om samen knus tekenfilms te kijken.

Ik verwacht niet
Ik verwacht niet dat jij super-ervaren bent met baby meisjes. Het is okee als je geen ervaring hebt. Ik weet wat ik leuk vindt om te doen en ik kan suggesties doen voor wat we samen kunnen doen. En je hoeft ook niet de hele tijd de alles-wetende volwassene te zijn. We kunnen gewoon pauze nemen om te kletsen en thee te drinken, voordat het weer tijd is om mijn luier te verschonen 😉
Ik verwacht niet dat je zelf dingen meeneemt zoals luiers of baby-voedsel. Ik heb dat allemaal klaarstaan. Natuurlijk mag je wel dingen meenemen, maar het hoeft niet.

toysinemmasnurseryVerwacht alsjeblieft niet
Verwacht geen seksuele dingen. Dit is geen seks service en ook al mag je mijn luier verschonen, jij houdt al je kleren aan en ik ga niet aan jou zitten.
Verwacht alsjeblieft niet dat ik jou als een baby ga behandelen. Ik ken wel een paar mammies waar je bij terecht kan, maar ik ben een babymeisje, niet een mammie.
Ik laat jou niet alleen en ik zal je ook niet vragen om mij alleen te laten omdat ik een dutje ga doen of zo. Ik ben er voor jou en ik geef jou aandacht terwijl je op mij past.

 

Wanneer wil je komen oppassen?

 

ABDL nursery links