Mijn nursery

Deze pagina is vertaald naar het Nederlands. Daarom verwijzen links naar Engelstalige pagina’s. En daar vind je – indien voorradig – een link naar de Nederlandse vertaling🙂

Ik ben mijn eigen ABDL nursery / kinderkamer in Amsterdam aan het bouwen. Ik heb altijd al een ABDL nursery willen maken, en toen ik een superlief appartementje kon huren, speciaal hiervoor, toen heb ik besloten de sprong te wagen!

Ontvang updates over mijn Nursery (Engelstalig)

Click here to subscribe to updates.
Jaaah we boeken vooruitgang! Wil je meekijken? Abonneer je op mijn nieuwsbrief.

12/09/2016 – 🍼 Nursery update 2: cute lamps
31/08/2016 – 🍼 Nursery update 1: the Playpen

 

Banner_Nursery-in-Amsterdam-468x60

Ik wil van de nursery een veilige gezellige plek maken voor de ABDL community.
Ik wil bijvoorbeeld gezellige knutselmiddagjes organiseren, filmavondjes, gekke zondag, pannekoeken zaterdag, en zo voorts. In het kort: overal rompertjes, teddyberen en tuitbekers.
Het is een superschattig appartementje met een keuken, badkuip, alles wat je hartje begeert en ik ga het aankleden met kinderkamer versieringen, een supergrote box, een hoge stoel etc. En natuurlijk iedereen z’n tekeningen🙂

Banner_ABDLgirl.com-BabyGirlInAmsterdam-468x60

Mijn kleine Nursery kost mij wel echt geld, ik moet gewoon de maandelijkse huur betalen en die is 700 euro. En daarnaast de kleine uitgaven, zoals boodschappen en onderhoudskosten. De huur moet elke maand betaald worden door mij. Ik ben bereid dat risico te nemen want het is gewoon zo’n gaaf idee.
Mijn plan is om mijn kleine Nursery te laten sponsoren met betaalde privé speelsessies. Ik moet per maand 850 euro verdienen (zodat ik na aftrek van belastingen 700 overhoud).
Ik woon niet in de Nursery. Het is niet mijn baan, en ook niet mijn inkomen (dat zou ik wel willen maar dat blijft fantasie). Het is niet iets wat ik gratis mag gebruiken. Ik kan het niet allemaal in mijn eentje. Dus wat voor hulp dan ook kan ik goed gebruiken en komt goed terecht. Alles in de vorm van enthousiasme, sponsoring, ABDL meubels, helpende handjes met schoonmaak, etc. alles is erg welkom en wordt enorm gewaardeerd. De huur moet betaald worden, en zolang ik dat voor elkaar krijg, kan ik mijn Nursery aanbieden als veilige plek voor de ABDL community.

Dus…. over die speelsessies :-)

ABDL nursery links